log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Александар Мес

 

Адреса: Благоја Стефковски 61, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 78 302 840

+389 26 121 227

      ОПИС                

Месарница Александар отворена 2018 год, нас. Маџари, се бави со продажба на месо и месни производи, месото е исклучиво домашно Македонско од " Вини фарма" Атанасовски, нудиме безплатно печење на скара купено од нашето месо.

 

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Александар Мес

     МАПА                 

Печати