log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Железара Мајсторче-Шибак трејд

 zelezaramajstorce sibaktrejdlogo

Адреса: Ул. Вис бб, с. Велегошти, Охрид
Телефон: 046/611-223; 046/611-582
Email: sibmile@yahoo.com

  

fbfb

      ОПИС                

 Железара Мајсторче-Шибак трејд е лоцирана на ул. Вис, бб, во село Велогошти, Охрид. 
Ние сме специјализирана продавница за ХТЗ-ППЗ опрема и заштитна опреработа од брендот ФУМЕКС, алати за работа и комплет санитарија за опрема на вашето купатило. 

Што нудиме:
-Заштитни ракавици
-Заштитни наочари и шлемови
-Заштитни слушалки 
-Заштитен визир
-Филтер за маски
-Работнички кондури (високи и ниски)
-Комбинизони, полукомбинизони, јакни и елеци
-Јаже за појас (сигурносен)
-Појас за цело тело
-Маска за заварување (затемнувачка)

    ГАЛЕРИЈА           

 

Железара Мајсторче-Шибак трејд

     МАПА                 

Печати