log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Јорго Транс

sterjovskilogo 

Адреса: 11та Македонска дивизија бр. 15 ,Битола
Телефон:+389 70 312617
              +389 47 257419
Е-маил:
jorgotrans@hotmail.com

    fbfbinstagram

      ОПИС                

 

Фирмата JORGOTRANS е основана во 1987година, има широк круг на лесни и тешки товарни возила и се бави со секаков вид транспортни услуги,STERJOVSKI COMPANY е директна придружница на JORGOTRANS основана е во 2019година и има главна дејност:ПРОДАЖБА НА ПРВО КЛАСНИ ПЕЛЕТИ  ЗА ГРЕЕЊЕ НА ГОЛЕМО И МАЛО СО А1 СЕРТИФИКАТ

TOMO PELLET A1 | Продажба на српски првокласни пелети за греење, на големо и мало со цена од 195 денари - вреќа, со бесплатна достава до вашата локација

    ГАЛЕРИЈА           

 

Јорго Транс

     МАПА                 

Печати