log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЕВРОТЕХНИКА ИНЖЕНЕРИНГ

 eurotehnika logo novo


ЕВРОТЕХНИКА ИНЖЕНЕРИНГ Кавадарци
Адреса 1: Гоце Делчев бр.2  Кавадарци
Адреца 2 : Ул. Западен булевар бб
Моб. 071 219 102  
     071 219 103
Е-маил: evrotehnika@yahoo.com

      

      ОПИС                

Застапници сме на повеќе светски реномирани производители и вршиме проектирање, транспорт и монтажа на топлотни, ладилни, соларни системи и климатизација.
Постоиме веќе 15 години и сме на располагање во секое време.
Поседуваме лиценци за проектирање, надзор и ревизија на објекти...како и лиценци за издавање потврди и елаборати за Енергетска Ефикасност на новоизградени објекти.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ЕВРОТЕХНИКА ИНЖЕНЕРИНГ

     МАПА                 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Печати