log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Сезал

sezal logo

Адреса: Ул. Владимир Комаров бр.1а ламела 3 Скопје,Македоија
Телефон: +389 2 2465-971
+389 2 2465-972
+389 75 367-132
Е-Маил: sezal@sezal.com.mk
Работно време:
Пон - Пет од 07:30 до 15:30

web   fbfb

      ОПИС                

Фирмата СЕЗАЛ е формирана 1990 година и работи успешно, со сервисирање, ремонт на постоечки и монтажа на нови лифтови. СЕЗАЛ денес брои 32 стручно оспособени вработени, кои се грижат за близу 550 лифтови кои се моментално во одржување низ целата република од кои лифтови поголем број се фирми, болници, хотели и други установи. За потребите на корисниците на услуги СЕЗАЛ има на располагање 3 телефонски линии, 11 мобилни телефони како поефикасно би се вршеле интервенциите на лифтовите кои ги сервисираме. Дека фирмата СЕЗАЛ работи успешно и квалитетно говори и фактот да од месец јуни 2006 отвори сестринска фирма МП лифтови на територијата на Србија. Фирмата е со седиште во Белград, на ул. Михајло Пупин бр.11, во сопствен деловен простор.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Сезал

     МАПА                 

Печати