log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Токси-Вет

0 02 05 c6737d265e6ac2a934a201e71acb6762394d381c84dae4e33636ac758868f52b 1751778c

Адреса: ул. Сприо Гулапчев бр. 5-Б
Мобилен:+389 71 302503
               +389 75 477632
Телефон:+389 2 26144850
Е-маил: toksivet@gmail.com , info@toksivet.com
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

fbfb   web

      ОПИС                

Глувци, стаорци, лебарки, мравки, бубашваби и други непријатни и иритирачки неканети гости за нас не претставуваат проблем. Ние од 2012 година за вашиот спокој истите ги решаваме без мака.
Наша главна дејност е Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација како и ДДД делот во Системите за безбедност и квалитет на храна (HACCP , HALAL , BRC, GMP и други).

Нашиот опсег на работа се протега од домаќинства па се до големи и комплексни индустриски капацитети.
Работиме во согласност сo Законот за Заштита на Населението од Заразни Болести и поседуваме одобрение за дезинфекција, дезинсекција и дератизација од Министерството за Здравство на Република Македонија.
Квалитетот на услугата и задоволството на нашите клиенти и деловни партнери се врвен приоритет на ТОКСИ-ВЕТ дооел Скопје.
Со цел зголемување на квалитетот и грижата за корисниците на нашите услуги пристапивме кон имплементирање на системите ИСО9001-2015 и ИСО14001-2015.

МИСИЈА: Давања на услуги со кои корисникот ќе има побезгрижен живот, побезбеден бизнис и сигурен партнер во контролата и заштитата од штетници и хигиената и безбедноста на храната
ВИЗИЈА: Со секојдневно подобрување на услугата и пристапот кон корисниците до постанување лидер во индустријата за контрола и заштита од штетници и безбедноста и хигиената на храната.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Токси-Вет

     МАПА                 

Печати