log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

БСЕ КОМПАНИ

bse_logo_1.jpg

Адреса: Гоце Делцев бр.123, Штип, Македонија
Мобилен: 070264159
Е-маил-bse-compani@hotmail.com      ОПИС                

 

Најдобра и најквалитетна понуда на пазарот
Брза изработка,достава и монтажа
Доверлива гаранција од 3 години


Цената на гаражните врати се одредува според димензиите

Освен монтажа,вршиме и продажба на гаражни врати,мотори и управувачки едниници

    ГАЛЕРИЈА           

 

БСЕ КОМПАНИ

     МАПА                 

Печати