log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Штраус Компани

shtrauskompani logo

Адреса: ул.Борис Трајковски бр.13д, Скопје
Телефон: +389 2 2469 408
Е-маил: info@strauscompany.com.mk

Телефон: +389 2 2787 878 - Продажба
E-маил: goran.trajkovski@still-viluskari.com.mk

Tелефон: +389 2 2469 408 - Сервис
Е-маил: still-service@strauscompany.com.mk

web   fbfb  

      ОПИС                

Нашата основна дејност е увоз и извоз, продажба, репарација, сервисирање и изнајмување на вилушкари од светски познатата марка STILL. На овој сајт можете да ги најдете сите потребни информации и стручна помош за купување на вашиот иден вилушкар, продажба на стариот или негово сервисирање.

STILL GmbH - Овластен сервис продажба на резервни делови, нови и половни вилушкари (Складишни, Дизел и Гасни, Електрични).
TRELEBORG - Сите видови на полни и пнеуматски вилушкарски и машински гуми.
TSM - Сите видови на машини за чистење и миење подови (надворешна и внатрешна ) употреба
KAUP GmbH - Сите видови на додатни приклучоци за вилушкари.
GRI - Сите видови на полни и пнеуматски вилушкарски и машински гуми.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати