log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Инденна

indennalogo

Aдреса: Ул.Никола Тесла бр.2 1/1, Скопје, Македонија
Телефон: +389 02 3066640
Мобилен: +389 70 229-471
Email: b.trajkovski@indenna.mk

web  fbfb

 

      ОПИС                

ИНДЕННА КРАНОВИ И КРАНСКА ТЕХНИКА е компанија на пазарот основана во 2008г. која се занимава со проектирање, продажба и монтажа на сите видови индустриски кранови. Ние сме една од ретките компании која нуди високо професионални решенија за кранска опрема. Компанијата нуди високо квалитетни кранови. Произведени во Германската фирма од SWF Krantechnik GmbH, која е една од најголемите светски проиведувачи на кранска техника. Големите вложувања во развојот на новата генерација на дигалки тип Nova ја доведоа компанијата SWF меѓунајголемите светски произведувачи на компоненти.

Портални кранови
Едногредни мостни кранови
Двогредни мостни кранови
Едношинска кранска дигалка (Монореј)
Конзолни дигалки - ѕидни и столбни
Дигалки од лесна конструкција
Крански стази
Комплетен кран кит
Системи за електрично напојување на дигалки и др.машини
Рашни дигалки
Далечинско управување
Механизми за подигање на терет:
Фаќачи за товар
Куки
Електро и Перманентни Магнети
Пнеуматски Држачи
Крански ваги


СТРУЧЕН ТИМ
М-р Благоја Трајковски

Управител

Дипломиран Машински Инженер со повеќе од 35 години искуство во областа на индустријата и машинството. Има изведено повеќе од 50 различни видови на крански дигалки во Македонија и Косово.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Инденна

     МАПА                 

Печати