log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Popeye (2)

popeye logo

Адреса1: Беверли Хилс, Скопје, Македонија
Адреса2: Порта Влае, Скопје, Македонија
Телефон - Беверли Хилс: +38971668966
Телефон - Порта Влае: +38970700242
Е-маил: contact@popaj.mk

 web   fbfb  fbfb  instagram  instagram   

      ОПИС                

Фризерскиот салон Popeye уште од самите почетоци во 2015 година имаше една цел, а таа беше и остана дека секогаш правилно ќе се грижиме да го одржуваме вашиот изглед на коса. Долгогодишното искуство е само доказ за нашата посветеност кон работата и клиентите, а внимателно избраниот и квалитетен тим на соработници се само потврда за квалитетот на услугите кои ќе ги добиете кај нас. Искористете ја можноста целото наше искуство да го пренесеме во вашиот комплетен изглед и да создадеме фризура по ваш избор.

Услуги

- Шишање
Потскратување и стилизирање на коса
- Бричење
Комплетно бричење или стилизирање на брада
- Миење на коса
Двојно миење на коса и сушење
- Фенирање
Фенирање и стилизирање на коса

    ГАЛЕРИЈА           

Popeye

     МАПА                 

Печати