log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЕКО ВЕНТ ДООЕЛ експорт-импорт Тетово


 

Адреса: ИЛИНДЕНСКА 179/-
Телефон: 071366017
Е-маил:
marketing@ecovent.com.mk

      ОПИС                

ECO VENT L.T.D го означи својот официјален почеток во 2011 година поради сериозните последици и континуираната потреба од еколошки производи кои би имале значително подобрување на квалитетот на воздухот и дополнително ќе придонесат за благосостојбата на целиот екосистем. Но, во историјата на Eco Vent и неговиот почеток има многу повеќе од горенаведениот вовед. Eco Vent работи во HVAC секторот, со што е компанија чија соработка е ориентирана кон B2B и B2C, каде има цел да обезбеди услуги и да произведува производи во својата индустрија.

Овде, во Eco Vent, ние задолжени сме за дизајнирање, производство, имплементација и тргување со нашите производи со цел да обезбедиме разновидна палета на услуги во однос на секторот HVAC и неговите решенија за станбени простории. Во последните години, Република Северна Македонија се соочува со сериозни проблеми со загадувањето, каде нејзиниот главен град и Тетово, каде што е седиштето на Еко Вент, беа прогласени за едни од најоштетени области во светот во однос на загадувањето. Клучен начин за борба против загадувањето би била идејата на Eco Vent да го подобри квалитетот на воздухот преку обезбедување на соодветни решенија во областа на вентилација, греење и климатизација. Приоритетизирањето и инвестирањето во иновации, технологија и производствени капацитети од своето основање, го трансформира Еко Вент во еден од апсолутни водечки брендови во секторот за климатизација и климатизација во С.Македонија. Искуството, умешноста и знаењето во секторот за вентилација му овозможија на Eco Vent да иницира производство на воздушни канали во 2013 година. Интегрирајќи ја најновата производствена технологија, компанијата достигна еден од највисоките производствени капацитети во С.Македонија и регионот.

ВРЕДНОСТИ НА КОМПАНИЈАТА
ИНТЕГРИТЕТ | Чесност, Одговорност, Стоиме на кажаниот збор |
ПОЧИТ | Грижа, Толеранција, Активно сослушување |
ВИСОКОКВАЛИТЕТНА УСЛУГА | Услуга со високо квалитетни проивводи |
ПОСВЕТЕНОСТ | Работење со страст, љубов, дисциплинираност и волја |
CLIENT ON THE FIRST PLACE | Innovation, relations, our clients become our family |
СИСТЕМАТИЗАЦИЈА | Наша технологија, дигитална култура |

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати