log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Илирија Комерц и Ресторан Илирија

ilirija logo

Адреса:с.Отља, Липково,Куманово Македонија
Телефон:070/236-758
Факс: 031 411121
E-маил:ilirijakomerc@yahoo.com
Работно време:
Пон - Нед од 08:00 до 18:00

fbfb

      ОПИС                

Илирија Комерц и Ресторан Илирија започнува со работа во 1993 година.Во 2001 започнавме со бетонските елементи,со градежни работи и канализација, а во 2007 година се дополнивме и со мермер и варовник.Додека во 2017 година почеток доби и изградба на ресторан.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Илирија Комерц и Ресторан Илирија

     МАПА                 

Печати