log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Кен Панел Монтинг

6

Адреса:Горно Лисиче 186 б, Скопје Македонија
Телефон: +389 70 706 116 - Мирослав Ѓорѓиевски
               +389 78 301 868 - Влатко Серафимовски
               +389 78 360 713
Е-маил:contact@kenpanel.mk,vlatko_serafimovski@hotmail.com
Пон до Пет од 09:00 до 17:00
Сабод 10:00 до 14:00

web    fbfb   instagram   youtube

 

      ОПИС                

Кен Панел Монтинг е лидер на Македонскиот пазар во изработката на Монтажни куќи, Контејнери, Кабини, Чуварници и слично. Има долгогодишно искуство со над 500 задоволни клиенти во Македонија и странство. Нуди најквалитетни производи изработени од најсофистицирани еколошки панели за своите купувачи.Квалитетната работа и постојаното усовршување на професионалниот тим е само дел од многуте работи кои го прават Кен Панел Монтинг да е на врвот во својата струка. Покрај квалитетната работа, Кен панел Монтинг гарантира и 2 години гаранција за квалитет и издржливост на сите производи.Мисијата на Кен Панел Монтинг е преку конзистентна квалитетна изработка, постојано усовршување на професионалниот тим и константно оптимизирање на производните процеси да се обезбеди највисоко ниво на квалитет на производите и навремена и безбедна испорака и монтажа.Со зголемување на ефикасноста и економичноста во работењето, подобрување на соработката со нашите клиенти и постојано подобрување на производните процеси, Кен Панел Монтинг да стане синоним за квалитетна изработка на монтажни контејнери, куќи и челични конструкции.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Кен Панел Монтинг

     МАПА                 

Печати