log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МАРАИ ДООЕЛ Скопје

marai logo

Адреса: Васил Ѓоргов 19-а лок.2, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3246 970
Мобилен: +389 78 399 991
E-маил: maraidooelskopje@yahoo.com

fbfb   pazar3logo
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

МАРАИ ДООЕЛ е успешна компанија која има 7 години работно искуство на градежниот пазар.

Препознатливи сме по нашите елитни деловни објекти во централното подрачје на Скопје, како и по станбените објекти кои се наоѓаат на грижливо избрани локации, кои го исполнуваат критериумот за максимална функционалност и задоволување на секојдневните потреби на станарите.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мараи

     МАПА                 

Печати