log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Коп Инженеринг

kopinzenering logo

Адреса: ул.Кеј 13-ти Ноември бр.76/2, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2777 757
Мобилен: +389 70 346 823
E-маил: kopinzenering@gmail.com

web   fbfb

      ОПИС                

Дејности: нискоградба, водовод и канализација - проектирање и изведба, електроинсталации, асфалт и асфалтирање, градежни фирми и претпријатија

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Коп Инженеринг

     МАПА                 

Печати