log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

АГА ПРОМЕТ

agapromet logo1

Адреса: С.Росоман
1437 Кавадарци
моб. +389 (075) 998 858
+389 (076) 222 348

fbfb

      ОПИС                

Ага-Промет е основана фирма 2016 година.
Главна дејност производство на бетонски блокови и бетонски столбови од сите димензии.

    ГАЛЕРИЈА           

 

АГА ПРОМЕТ

     МАПА                 

Печати