log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Итал микс

 italmixlogo

Адреса: Ул. Иво Лола Рибар 179, Тетово
Мобилен: 070/501-358
Email: italflumix@gmail.com

  

fbfb

      ОПИС                

 Итал Микс е градежна компанија од Тетово, која се занимава со секаков вид на нискоградби и високоградби.
Стручниот тим на професионалци и изборот на најквалитетни материјали не' издвојува од останатите градежни компании. 
За нас, безбедноста во вашиот дом ни е на прво место, како и задоволството на клиентите. Ние сме тука да се погрижими да си го добиете домот од соништата.

Повелете, Ве очекуваме!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Итал микс

     МАПА                 

Печати