log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Зафировски Компани

 

Адреса: с.Добромири, Битола
Телефон: 047/282-333
Мобилен: 072/515-989
Email: zafirovskikompani@hotmail.com     

  

fbfb

      ОПИС                

 


Дооел Зафировски Компани е градежна компанија од Битола се наоѓа во село Добромири и врши секакви услуги со градежни машини. Исто така, располагаме со секаков вид на механизација.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати