log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ХАСНУР ДООЕЛ Скопје


 

Адреса: ул. 1721 бр. 7, Сарај, Сарај, спроти БП Имо Оил, Скопје
Телефон
:076/488-880

Е-маил: info@hasnur.mk

      ОПИС                

 

Во Hasnur ДООЕЛ Скопје е вработен стручен тим кој своето знаење, стручност и професионалност во својата работа го стекна од најдобрите, односно следеше обука во Турција од фирмата Teknopanel како една од најдобрите светски брендови стои со комплетна подршка на Hasnur ДООЕЛ Скопје. Стручниот тим на Hasnur ДООЕЛ Скопје преставува лидер во Македонија и успесно се справува со сите предизвици со кои се соочил досега.

ЗОШТО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ

ЗОШТО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ
Производите кои ги користи Hasnur e со цел што дава значаен вредност на самиот живот и на човеково здравје а посебно сме најповолни со цените бидејќи сме од прва рака.


НАШАТА МИСИЈА
Hasnur e прва и единствена фирма во Македонија во која на нашите граѓани им нуди производи од светски познатиот турски бренд Тeknopanel со што квалитетот и професионалноста се загарантирани.


ШТО НИЕ ПРАВИМЕ
Hasnur e Фирма во сектор на трговија и дистрибутер е на Тeknopanel производи низ земјава и пошироко што дава значаен придонес на современиот начин на градба со цел за подобрување на самиот живот и човеково здравје.

МАК МЕДИКА е основана во 2006 год. Се бавиме со продажба на стоматолошки и медицински апарати, инструментариум и материјали.

• Стоматологија

• Општа медицина

• Гинекологија

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати