log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Огнокомерц-Грејачи

ognokomerc logo

Адреса: ул.Никола Вукмировиќ бр.14а, Скопје, Македонија
Телефон: +389 70 333 593
Лице за контакт: Дончо Велјаноски
E-маил: ognokomerc_skopje@hotmail.com

web

      ОПИС                

ОГНОКОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје се занимава со изработка на секаков вид електрични цевни, патрон, керамички, спирални и друг вид на грејачи. ОГНОКОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје изработува електрични грејачи по порачка, мостра или цртеж за домаќинства, хемиска, текстилна, прехранбена, месна, гумарска индустрија и секаде каде што е потребно за загревање на течности и друг вид на материјали. Нашата професионалност сама по себе говори за докажаниот квалитет на производите што се изработуваат од некорозивен челик.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Огнокомерц

     МАПА                 

Печати