log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Анитерм

4

Адреса: ул.Црвена скопска општина, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3216 428
               +389 70 337 675
Е-маил: aniterm@aniterm.com.mk

web   fbfb

 

      ОПИС                

Компанијата Анитерм д.о.о.е.л. Скопје е основана во 2002 година

Долгогодишното искуство на основачите во областа на климатизацијата ја прави нашата компанија конкурентна на пазарот. Со нашата изведба добивате ефикасни, квалитетни и долготрајни решенија за вашите домови, канцеларии и индустриски објекти.

Ние ви нудиме современи технолошки и еколошки решенија во областа на климатизацијата.

Нашата фирма е овластен застапник на американската фирма INVENTOR, за Македонија. Кај нас во секое време го имаме целокупниот нивен асортиман од производи за климатизација.

Ги следиме современите трендови во екологијата.Сите наши уреди се со еколошки фреони.

Истовремено ја штедиме електричната енергија. Нашите уреди се од висока енергетска класа А, со што со помалку електрична енергија, добивате подобри ефекти во климатизацијата на вашиот простор.
Визијата на нашата компанија е секогаш да градиме стабилно партнерство со нашите корисници преку взаемна доверба и професионален однос. Досегашното искуство ни кажува дека тоа може да се постигне само со чесна работа и многу посветување на зацртаното. Сакаме да наметнеме нови стандарди преку кои ќе се подигнат критериумите за работењето.

Се стремиме да воведеме нови технички решенија во областа која ја застапуваме преку производи кои претставуваат бренд во оваа дејност, а со цел нашите корисници да бидат задоволни.

Се надеваме дека само на ваков начин може да се освои пазароти и зголеми профитот, а со цел раст на нашата команија во препознатлив бренд како кај нас така и на интернационалниот пазар.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Анитерм

     МАПА                 

Печати