log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЖЕЛЕЗАРИЈА ГРАВИЗ

graviz logo

Адреса: Плоштад Илинден б.б. 2220 Свети Николе
Телефони: +389 (075) 538 548 ; +389 (032) 444707
Е-маил: zelezara_graviz@hotmail.com

fbfb

      ОПИС                

Т.Д. ГРАВИЗ дооел Свети Николе е формирано во 1993 година од страна на Ѓорѓи Трајчев. Претежна дејност е трговија со електро материјали, водоводни материјали, бои, лакови и тапети, железарија, санитарија, рачен алат, оков, ситна бела техника и друго. Самото постоење од 26 години на пазарот укажува на наша професионалност и доверба од страна на потрошувачите. Нудиме богат асортиман и квалитет, како и совет при избор на материјалите.
За повеќе информации посетете ја нашата Facebook страна или контактирајте не на нашиот телефонски број.

    ГАЛЕРИЈА           

 

железарија гравиз

     МАПА                 

Печати