log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Смарт Колор

19657392 1109554359189163 1133386477538918606 n

Адреса:Томе Арсовски бр.49
Телефон:02 311 3889
Мобилен:075 428 407
Е-маил:dragijovanoski@yahoo.com

fbfb
Работна Време:Пон-Пет 07:00-20:00
Сабота 07:00-18:00
Недела 08:00-12:00

      ОПИС                

Бои, лакови, бајцеви, специјални премази, квалитетни лакови за паркет, компјутерско нијансирање и заштита од атмосферски влијанија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Смарт Колор

     МАПА                 

Печати