log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Фил Колор

filkolor logo

Адреса: ул.Костурски Херои бр.42 лок.14, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 78 366 367
E-маил: filcolor790@gmail.com

fbfb  
Работно време:
Пон до Пет од 08:00 до 18:00
Сабота од 08:00 до 15:00

      ОПИС                

Нашата компанија ФИЛ Колор се занимава со продажба на:
- Електро материјали
- Материјали за водоводна и канализациона инсталација
- Одводни материјали
- Електрика
- Бои и лакови
- Штрафовска роба
- Бургии
- Четки
- Ваљаци
- Санитарија

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фил Колор

     МАПА                 

Печати