log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Антигона Метал

antigonametallogo

Адреса:Mаршал Тито 55, Неготино

Телефон:+38976457708

Мобилен:076/ 755-875

Email:antigonametal@yahoo.com  

fb1

      ОПИС                

 Специјализирана компанија за трговија на бои и лакови, железарија, алати, машини, опрема за работа. Огромен избор на алати и додатоци од најквалитетните брендови.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Антигона Метал

     МАПА                 

Печати