log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ДИЗЕЛ СЕРВИС СЛАВЕ

slave logo servis

Адреса:Ул. Маџари бр.17-Б, Скопје Македонија
Телефон:+389 70 476 287
Е-маил:dizelservisslave@gmail.com

web

      ОПИС                

ГЛАВЕН МАЈСТОР СЛАВЕ , ГОЛЕМ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ СО ПОВЕКЕ ОД 26 ГОДИНИ РАБОТНО ИСКУСТВО КОЕ ГО ИМА СТЕКНАТО РАБОТЕЈКИ ВО МЕХАНИКА И АВТО СЕРВИС ЉУТО АЛПИНА.

ДИЗЕЛ СЕРВИС СЛАВЕ Е НОВО ОФОРМЕН СЕРВИС КОЈ СЕ НАОЃА ВО НАСЕБЛА МАЏАРИ НАСПРОТИ СТАДИОНОТ НА Ф.К МАЏАРИ, И ВРШИМЕ ПОПРАВКА И РЕПАРИРАЊЕ НА СИТЕ ДИЗЕЛ ВОЗИЛА ОД ГАМАТА НА КОМОН РЕИЛ СИСТЕМИ. ОПРЕМЕНИ СМЕ СО НАЈСОВРЕМЕНИ АПАРАТИ ЗА ПОПРАВКА, КОМПЈУТЕРСКА ДИЈАГНОСТИКА И КОМПЛЕТНО РЕПАРИРАЊЕ НА СИТЕ ВИДОВИ БОШ ПУМПИ, ЕЛЕКТРОНСКИ ДИЗНИ, ДИЗНИ И ПУМПИ ЗА ВИСОКТ ПРИСТИСОК НА СИТЕ ВИДОВИ ДИЗЕЛ ВОЗИЛА.

Располагаме со KOMTEST CR1100 апарат
КОЈ Е НАМЕНЕТ ЗА ТЕСТИРАЊЕ И ПОПРАВКА НА ВОЗИЛА ОД НОВАТА ДИЗЕЛ ГЕНЕРАЦИЈА, ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА ИНЈЕКТОРИ И БОШ ПУМПИ ( BOSH, DELPHI, DENSO- SIEMENS ), КАКО И CDI, HDI, CDTI БОШ ПУМПИ.

ИСТО ТАКА РАСПОЛАГАМЕ И СО MAYER АПАРАТ ЗА ПОПРАВКА НА ОБИЧНИ ДИЗЕЛ ВОЗИЛА TD I TDI , ОДНОСНО ВОЗИЛА СО ПОСТАРА ДИЗЕЛ ТЕХНОЛОГИЈА.

НУДИМЕ КВАЛИТЕТНА И БРЗА УСЛУГА ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ И БЕЗ РАЗЛИКА ЗА КАКОВ ПРОБЛЕМ СЕ РАБОТИ.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ДИЗЕЛ СЕРВИС СЛАВЕ

     МАПА                 

Печати