log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

АВТОСЕРВИС ДЕЈАТОМ

dijatom logo

Адреса: ул.Товарник 11
2000 Штип Македонија
тел: +389 (078)245-223
е-маил: dijatomdooel@hotmail.com

    fbfb    instagram

      ОПИС                

 

                                                За нас

Автосервис ДИЈАТОМ е најпознатиот автосервис во реонот на штип . Како професионален дел во нашата работа го посакуваме најдоброто за васите коли.

                                                Нудиме

• поправки на сите видови возила
• дијагностика
• Полнење на клими
• Менување уње на автоматски менувачи со машина за притисок

    ГАЛЕРИЈА           

 

АВТОСЕРВИС ДЕЈАТОМ

     МАПА                 

Печати