log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МЕТАЛКО БЈ ПЛУС

metalko

Адреса: ул.Максим Горки бр.47-20, Струмица, Македонија
Мобилен: +389 70 347 830
Е-маил: metalkoplus@yahoo.com

fbfb

      ОПИС                

Компанијата МЕТАЛКО БЈ ПЛУС се занимава со производство на градежна столарија:
- ПВЦ врати и прозорци
- Алуминиумски врати и прозорци
- Алуминиумски огради, огради од ковано железо
- Структурални и полуструктурални фасади
- Други браварски работи
- Алуминиумски огради со стакла
ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ
Компанијата МЕТАЛКО БЈ ПЛУС е формирана во август 2017 година. Се занимава со произвотство на врати и прозорци од алуминиум и ПВЦ, алуминиумски огради, огради од ковано железо, потоа со изведување на структурални и полуструктурални фасади, како и со други браварски работи.
ИЗРАБОТКА НА ПВЦ СТОЛАРИЈА
При изработката на алуминиумски прозорци и врати употребуваме профили од програмите на светски познати брендови. ПВЦ вратите и прозорците ги изработуваме исклучиво од реномираните производители на профили и тоа за петкоморни, а за шесткоморни од Salamander brugman 73 и Salamander blue evolution 82.
ВРВЕН КВАЛИТЕТ
МЕТАЛКО БЈ ПЛУС во своите врати и прозорци вградува и оков од врвен квалитет. За алуминиумската столарија го користиме оковот на STUBLINA, а за ПВЦ столаријата оковот на GU.

    ГАЛЕРИЈА           

 

МЕТАЛКО БЈ ПЛУС

     МАПА                 

Печати