log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Еуропластик Kомерц НЧ

europlastik logo

Адреса: ул.7 бр.97 с.Батинци, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2722 455
Мобилен: +389 78 399 717
               +389 78 399 719
E-маил: europlastik.mk@gmail.com

web   fbfb   pazar3logo

      ОПИС                

ЕУРОПЛАСТИК КОМЕРЦ НЧ е фирма која се занимава со:

-изработка и продажба на ПВЦ столарија (прозорци, врати, панели) од програмата на GEALAN
    продажба на увезени германски ПВЦ прозорци
    вградување на Roto Compact системи
    продажба на дрвени германски прозорци и врати

За повеке информации можете да не контактирате или да ја погледнете листата на нашите продукти.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Еуропластик Kомерц НЧ

     МАПА                 

Печати