log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Леарт Пласт

logoleartplast

Адреса: ул.Вељко Влаховиќ бб, Дебар, Македонија
Е-маил: leartplast@gmail.com
Мобилен: +389 71 782 643

fbfb

      ОПИС                

ЛЕАРТ ПЛАСТ се занимава со ПВЦ и алуминиумски производи, кои се изработуваат по мерка за вашата куќа стан или зграда.Најдобри,Квалитетни и најтрошени на пазарот,За да се уверете слободно посетете не.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Леарт Пласт

     МАПА                 

Печати