log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Афродита Плус

 afroditaplus logo  Адреса: ул. Илинденска бр. 57-А
1430 Кавадарци, Македонија
Локација: Над Сентор казино во центарот на градоот
Телефон: +389 (043) 550 037
Мобилен: +389 (072) 250 026
E- маил: afroditaplus1@yahoo.com
Facebook: fb1

      ОПИС                

ПЗУ Афродита плус  е гиниколошка ординација која е е основана Мај 2014 од специјалист по гиникологија и акушерство д-р Камка Коцева.
Ординацијата има склучено договор со фондот за здравство и пружа голем број услуги од областа на гинекологијата и акушерството.
Нудиме комплет услуги за нашите пациентки со:
- земање на Пап тест за откривање на премалигни промени на генитални органи;
- земање на микробиолошки брисеви во соработка со голем број микробиолошки лабаратории  и земање на материјал за ХПВ типизација;
- пружаме комплетна здравствена заштита со прегледи и советувања во поглед на несакана бременост и совет во однос на истата;
- услуги и во однос на спречување на несакана бременост.

Располага со со најсовремен ултразвучен апарат 2D/4D Voluson S8.
Ординацијата располага и со апарат колпоскоп  за видеоколпоскопија која метода има големо значење при откривање на преканцерозни промени на грло на матка и вагина кај жената.
Исто така  располага и  со најсовремен апарат за ултразвук од 2D/4D ултразвук со кои се следат сите пациентки за откривање на болести на утерус и овариум (матка и јајници).
На бремени пациентки им се пружаат сите услуги од почеток до крај на бременоста со комплет ултразвични и гиниколшки прегледи.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Афродита Плус

     МАПА                 

Печати