log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ПЗУ ФИЗИО-МЕДИКА Кочани


 

Адреса: Гоце Делчев 12
Телефон: 033 522680
Е-маил:


blagica.panova@yahoo.com

 

      ОПИС                

Физио медика e специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација.

Услуги:
• Електротерапија
• Кинезитерапија
• Термотерапија
• Хелиотерапија
• Магнетотерапија
• Ласертерапија
• Остеопороза
• Инхалации
• Масажа

 

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати