log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Агро 9ти километар

 logo 2

 

Адреса: ул. Лески 1А
2420 Радовиш , Македонија
Тел: +389 (032) 606 989
Е-маил: info@agro9tikilometar.eu.mk

   web    

      ОПИС                

 

Агро 9ти километар
Регистрирана 23.05.2011 год во Штип. Градиме успешна зенјоделска Приказана веќе 5 години и сме во топ 5 компани за земјоделство во Република Македонија
Генерални застапници
На VCR Rassedo од Италија. Antonioa Cararo Италија,Tesrete Итајиа, Vignetinox од Италија најуспешните компани од Италија за Успешна земјоделска приказна.
Нашата Мисија
Со многу макотрпна работа и истражување во нашата дејност и невозможното да го напарвиме возможно.


НАШИТЕ УСЛУГИ
Земјоделска аптека
Располагаме со хемиски средства за заштита од болести и штетници.
Семенски материјал
Пченица и јачмен, овошни садници, лозови калеми и вештачки ѓубрива..
Земјоделска механизација
Најразлични типови на трактори, плугови, мотокултиватори итн.
Акломулатори
Најразлични моторни масла, антифриз за секаков вид на возила.
Машини и алат за работа
Моторна пила, брусалица, бормашина и многу др
Алати
Од најпознатите светски производители.

КОИ СМЕ НИЕ?
Реномирана фирма која успешно работи од 2011 година. Го следиме развојот на земјоделството и нудиме совети и соработка од секаков вид. Нудиме најквалитетни производи од познати светски компании како Окаy, Mutlu, Castrol, Husqvarna, Duracell, Exide, Max Plus, Ingco итн. Соработуваме со над 100 задоволни клиенти од земјава и странство. Соработката со клиентите станува се поголема и посигурна со тек на времето .

    ГАЛЕРИЈА           

 

Агро 9ти километар

     МАПА                 

Печати