log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Сонценце

soncencelogo 

Адреса: Ул.Рахилка Тонева 25, Свети Николе
Мобилен: 078/858-845
Email: katerina_ivanov@yahoo.com

  

fbfb

      ОПИС                

 Фамилијарен ресторан со капацитет од 50 гости , удобен и лежерен амбиент за вашите родендени,крштевки и други семејни прослави. Располагаме со Игротека од 100 м2 со лавиринт од 50 м3 трамболина од 25 м3 и најсовремени играчки од реномираниот производител LITTLE TIKES за деца до 9 години. За деца над 9 години и тинејџери располагаме со професионално YAMAHA озвучување за караоке забава, ласер, дим машина, машина за меури како и  XBOX KINECT и двеPS4 конзоли со најпопуларните игри.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати