log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Тоз МК

 tozmklogo

Адреса: Трета Македонска Бригада 76, Скопје
Телефон:+389 2/2450-840
Email:tozmk@tozmk.com.mk

   web    fbfb 

      ОПИС                

Компанијата ТОЗ-МК Д.О.О.Е.Л. е основана во 2005 година и изграден е бренд препознатлив по производите како и квалитетот и брзината на испорака, извршување на услугите во областа на канцелариски, школски и промотивен материјал како и канцелариски мебел.Во рамките на самото седиште е магацинот од 1500 м2 со сите машини и алатки потребни за извршување контиунирана услуга, како и огромниот одлично опремен изложбен салон каде на лице место може да се види широката палета на материјали како и увид во сите оние технички и естетски карактеристики.


Компанијата ТОЗ-МК се занимава со продажна на:

- Канцелариска опрема, прибор и материјали
- Училишни материјали
- Промотивни материјали
- Канцелариски меебел

-Експресно испорачување низ Македонија.
-Квалитетни производи и услуга.
-Лојалност кон пратнерите и клиентите.
-Најголем дистибутер на пликоа во Македонија.
-Возен парк од 10 возила за секојдневна дистрибуција и комерцијална услуга.
-Бесплатна испорачка до вашата канцеларија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Тоз МК

     МАПА                 

Печати