log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бојковски Инженеринг

20160310041237656

Адреса:Велко Влаховиќ бб Свети Николе
Телефон: 032 441 064 ; моб. 070 264 065
Е-маил    fbfb:bojkoskiinzenering@t.mk

      ОПИС                

БОЈКОВСКИ ИНЖЕНЕРИНГ е фирма која се занимава со производство на мебел по мерка, производство на мебел од сите видови вештачки плочести материјали, како што се медијапан ( лакиран, бојадисан, екстра сјаен) и оплеменета и фурнирана иверица плочи. Фирмата почна со работа во 2001 година и за овие десеттина години, покрај производството на мебел, учествуваше и во ентериерното уредување на повеќе објекти. Во БОЈКОВСКИ ИНЖЕНЕРИНГ остануваат посветени на развојот, во план е да се воведе линија за производство на пластифициран медијапан, што за претпријатието ќе отвори нови перспективи и ќе им помогне подобро да одговорат на барањата на пазарот. Оваа инвестиција, воедно, е и гаранција дека за БОЈКОВСКИ ИНЖЕНЕРИНГ во иднина уште повеќе ќе се слуша и дека ова мало претпријатие ќе стане значајно име во македонската дрвна индустрија. Списокот на објекти во чие ентериерно уредување учествувал БОЈКОВСКИ ИНЖЕНЕРИНГ е навистина долг, а од него ги издвојуваме: -Општина Свети Николе -Хотел Инекс Дрим -Прогрес - Кочани -Здружение на возачи – Кавадарци -Агенција за недвижности - Милениум 2001 почнувавме со работа со производство на мебел. Броиме 3 вработени. Во план сме да се прошириме со производство на пластифициран медијапан. Во моментот работиме со сите видови на вештачки материјали, сем дрво (медијапан лакиран,фарбан и екстра сјај) Медијапанот го работиме во секоја форма. Листа на објекти кои сме работеле: Општина Свети Николе, Канцеларии, Инекс Дрим, Прогрес Кочани, Здружение на возачи – Кавадарци, Агенција за недвижности “Милениум”

    ГАЛЕРИЈА           

 

Бојковски Инженеринг

     МАПА                 

Печати