log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Мак Дом

makdom logo

Адреса: ул.Карпошева бр.130, Свети Николе, Македонија
Телефон: +389 32 610 711
Мобилен: +389 78 443 711
Е-маил: mak_dom@yahoo.com

fbfb  
Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 19:00
Пауза: Пон - Пет од 14:00 до 16:00

      ОПИС                

Производство на мебел со висок квалитет во зависност од вашите желби и потреби !!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мак Дом

     МАПА                 

Печати