log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Home By Almak

logoalmak

Адреса:
Климент Охридски 41-н,2400 Струмица - Македонија
Е-маил:info@almak.com.mk
Телефон: +389 34 343916
+389 34 343916

fbfb   web

Работно Време:
Пон - Саб 9:00AM-8:00PM

      ОПИС                

Горди сме што сме еден од најголемите производители на мебел во Македонија. Користиме материјали со врвен квалитет и сме целосно посветени на производство на мебел со врвен квалитет и во најнов тренд.

Алмак располага со 2 малопродажни салони во Струмица каде се изложени сите модели од производната програма на Алмак. Салони имаме и во Тетово, Штип како и Кавадарци. Нудиме мебел од други реномирани куќи како Forma Ideale, Jela Jagodina, Sinkro, Струма мебел, Мани - Душеци.
Локации Алмак Салони
• Струмица - Индустриска Зона Василево / контакт 034 326 420
• Тетово - ул.Илинденскабр.300 / контакт 070 241 522
• Штип - ул.Вељко Влаховиќ бр.3 / контакт 071 214 617
• Кавадарци - ул.Шишка бр.51 / контакт 072 245 908

Производството е можно благодарејќи на сите вработени чија што бројка е над 250 вработени. Тие се распоредени во неколку сектори: сектор за дрвена обработка, сектор за тапацирање, за кроење и дизајн тим. Работењето на сите како еден тим го прави производството квалитетно.

Работењето на целиот тим придонесува кон современо и практично производство со најповолни цени во регионот.

Поседуваме сертификат за квалитет и сме меѓу најпознатите брендови на балканот и пошироко. Нашите производи се продаваат во Србија, Хрватска, Словенија, Бугарија, Франција и Холандија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

almak

     МАПА                 

Печати