log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Тесоро

tesoro logo

Адреса: ул.Никола Вапцаров бр.4, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3133 330
E-маил: info@tesoro.mk

web   fbfb   instagram

      ОПИС                

Нашата идеа, мисија & визија

Идеата зад отворањето на Тезоро беше да се донесат најдобрите светски брендови на луксузен накит во Македонија. Отворивме на 26.11.2011 година, а во нашето 8-годишно постоење веруваме дека успеавме да ја постигнеме целта – да ги направиме најпопуларниот накит, аксесоари и рачни часовници во светот достапни и кај нас.

Да се создаде салон кој ќе одговара на брендови како Roberto Bravo или Il Bernardo беше вистински предизвик, но решивме да не правиме никакви компромиси и веруваме дека донесовме парче од Европа директно во центарот на Скопје.

Ве охрабруваме да го посетите нашиот салон и да се уверите во магијата која ја создава самиот ентериер, како и колекциите кои ги нудиме. Ваше е само да имате желба за квалитетно парче накит, а нашиот професионален тим ќе Ве внесе во светот на накитот и ќе Ви помогне да го направите вистинскиот избор.

Дијамантите говорат погласно од зборовите, па затоа – Ве очекуваме да не посетите.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Тесоро

     МАПА                 

Печати