log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Метал Ком Промет

mkplogo Работно време: Понеделник - Петок 08:00 am - 08:00 pm
Телефон: +389 (047) 268 098
Адреса: Гоце Делчев бб с. Кравари, Битола Македонија
Email: metalkom_promet@hotmail.com
Web страна: www.metalkompromet.com.mk

      ОПИС                

Компанијата “METAЛ-КОМ ПРОМЕТ”е основана во 1989 год.со основна цел да им обезбеди на своите купувачи целосна услуга и испорака на стока.
Во овие 27 год.присуство на домашниот пазар,фирмата се има докажано како сигурен партнер.
Нашата основна активност е трговија со:
- топловалани и ладновалани лимови
- UNP,I и L профили
- шипкасти челик
- услуга на сечење ( кроење ) до 30мм.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Метал Ком Промет

     МАПА                 

Печати