log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Општина Македонска Каменица

mkamenicaloga
 

Адреса:Каменичка бр.2 ,Македонска Каменица
Телефон: +389 33 432 741
Е-маил:
opstina@makedonskakamenica.gov.mk
web    fbfb

      ОПИС                

 Општина Македонска Каменица — општина во Источна Македонија. Центар на општината е градот Македонска Каменица.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Општина Македонска Каменица

     МАПА                 

Печати