log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Фратели Груп

frateli grup logo Адреса: ул.Васа Кошулчева бр.46, Велес, Македонија
Телефон: +389 43 211 670
E-маил: frateligrup@gmail.com

      ОПИС                

ДПТУ ФРАТЕЛИ ГРУП – Велес изработува картонска амбалажа - сите видови на кутии (кутии за пица, пастрмајлија, торти, ролати, подметачи, трослојна и петослојна лепенка).
Се изработуваат класични американ кутии, штанцани кутии, каширани кутии и гајби со различен дизајн со можност на печатење во 2 бои.
• Класични кутии (200-2000mm)
• Штанцани кутии
• Каширани кутии
• Гајби (во различни форми и димензии)
Нашето производство и продажба целосно се одвива според добиени нарачки, согласно бараните димензии, квалитет и други специфични барања на секој купувач.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фратели Груп

     МАПА                 

Печати