log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Колид Фудс

kolidfoodslogo

Адреса:Kolid Company-Главна канцеларија
Ул.9 ББ,Населба Илинден,1000 Скопје
Телефон:+389 34 520-040
Телефон:+389 34 520-050
Email:infofoods@kolid.com

   web    fbfb 

      ОПИС                

Kolid Foods е една од водечките дистрибутивни компании за производи за широка потрошувачка во Македонија. Kolid Foods е основана во 1991 година како мала приватна компанија. Во 1994 година, Kolid Foods почна интензивно градење на својата дистрибутивна мрежа, која сега котира во најдобрите 5 дистрибутивни компании во Македонија.

Кој сме ние?
-Денес, приодот со нашите клиенти е искрен и одговорен, стремејќи внимателно да се задоволат сите нивни барања.
-Нашите односи, внатрешни и надворешни се засноваат на основните морални вредности и пријателство.
-Ние сме брзи, подвижни и флексибилни.
-Ние работиме со големо внимание, посветеност и компетентност.
-Ние инвестираме во секој бренд што го дистрибуираме.
-Начинот на кој ние работиме подразбира брз одговор на какви било промени на пазарот.
-Ние работиме како тим и ги почитуваме напорите на секој поединец.
-Ние преземаме ризици и се стремиме кон постојан напредок.
-Новите побарувања на пазарот се голем предизвик за нас.
-Со цел да се одржи водечка позиција на пазарот постојано инвестираме во нови производи и идеи.

Денес, ние сме горди да кажеме дека Kolid Foods е една од најбрзите растечки компании, со најширока мрежа во земјата. Со нашиот претходен развој, ние продолжуваме да градиме високо-квалитетен оперативен систем кој континуирано го подобрува чекор со побарувачката на пазарот преку следниве сектори.

Сектори:
-Увоз-извоз;
-Производство;
-Продажба и дистрибуција;
-Финансии и сметководство;
-Маркетинг;
-ИТ;
-Складирање;
-Транспорт и логистика;
Kolid Foods има динамична и квалификувана продажбена сила, која работи преку својот модерен мобилен продажен систем со програмски решенија за нарачки и продажба анализа. Агентите се поврзани со централниот сервер преку 4G мобилна мрежа која овозможува автоматско процесирање на нарачката до магацинот. Во период од еден час од приемот на нарачката, стоките се подготвени да бидат испорачани.

За да се задоволат нашите клиенти, ние имаме високо квалитетни кадри во сите сектори од бизнисот. Постојано инвестираме во нив, преку едукација и развој на нови вештини.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Kолид Фудс

     МАПА                 

Печати