log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Андонов

 andonovlogo

Адреса: ул. Маршал Тито 67
2200 Свети Николе , Македонија
Тел: 032 440633 , 032 440146
Факс: 032 442709
Моб: 070264484
Е-маил: info@andonov.com.mk

   web    

      ОПИС                

   Фирмата Андонов е основана во 1997, основната дејност е трговија на репроматеријали за прехранбена индустрија,опрема за хорека, машини за пакување на прехрамбени производи, опрема за месна индустрија, располага со овластен сервис и делови за опремата. Нудиме консалтинг услуги.

-Магацин Маршал Тито 67 Свети Николе
-Канцеларија Скопје
-Сертификати Halal & HACCP

1.Месна индустрија
-Опрема за пакување, Зачини, Ароми, Конзерванси, Црева, Машини, Ножеви, Соја, Протеини

2.Млечна Индустрија
-Опрема за пакување, Млечни протеини, Трансглутаминаза, Модифицирани скробови

3.Конзервна индустрија
-Опрема за пакување, Зачин, Ароми, Модифицирани скробови, Екстракти, Конзерванси

4.Кечап/Мајонез, Сладолед, Сокарство
-Ароми, Конзерванси, Згуснувачи

5.Кондиторија
-Ароми, Опрема за пакување, Конзерванси, Модифицирани скробови

6.Пакување на земјоделски производи

7.Опрема за производство и пакување на храна од органско потекло

8.Рибарство
-Опрема за пакување на риби и ледомати

    ГАЛЕРИЈА           

 

Андонов

     МАПА                 

Печати