log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

СА-МО Бионатура ДООЕЛ


 
Адреса: 2314, Блатец
Телефон: +389 70 927 728
             
Е-маил: contact@samobionatura.mk

      ОПИС                

СА-МО Бионатура ДООЕЛ e фамилијарна компанија од село Блатец, место во непосредна близина на Виница, основана во 2009 година од страна на г-дин и г-ѓа Филипов. Брачниот пар Филипов заедно работеа во Италија повеќе од 15 години, каде што го стекнаа потребниот капитал, знаење и искуство и се вратија во своето родно село и основаа бизнис за преработка на храна.

Фабриката се простира на 1.100 квадратни метри кои се користат за производство, складишниот простор се простира на 400 м2 и двор од 5000 квадратни метри.

Компанијата е основана врз основа на долгорочното искуство во конзервната индустрија. Местоположбата нуди голем асортиман на земјоделски производи со одлична репутација и се добро познати поради високиот квалитет кој се должи на единствените климатски услови, неиндустријалинизираниот начин на производство и големиот број сончеви денови.

Од таа причина за нашите преработени производи обезбедуваме висококвалитетна суровина. За да се обезбедат доволни количини на земјоделски суровини за нашиот преработувачки капацитет, компанијата  координира и раководи со производството на повеќепроизводни површини во близина на преработувачкиот капацитет во радиус од 20 – 30 км.

СА-МО БИОНАТУРА ДООЕЛ константно инвестира во развој на нови производи и подобрување на самите производи со цел да се задоволат и најпребирливите потрошувачи. Развојот и производството на одредени производи произлегува по иницијација на самите потрошувачи.Секој производ пред почетокот на редовно производство се дегустира и коментира од страна на случајно избрани потрошувачи со цел да се добие реален впечаток и насока за подобрување на нашите производи.

Мотото на компанијата е константното подобрување и контролирање на квалитетот во производствените процеси и производи. Секој производ е подготвен со внимание и посветеност кон квалитетот и традицијата.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати