log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Дамјан Корија

damjan korija

Адреса:Киро Фетак бр.31 Крушево,Македонија
Телефон: 070 826104
E-mail: damjankorija@yahoo.com

fbfb

      ОПИС                

ДООЕЛ "Дамјан Корија" е фирма за производство на внатрешна и надворешна дрвена столарија. Нашиот асортиман вклучува изработка на собни врати од медијапан, фурнир и масивно дрво, како и надворешна масивна столарија , влезни врати и прозорци изработени од чам или даб. Гарантираме квалитет и долготрајност, како и изработка на производите според вашите желби и потреби

    ГАЛЕРИЈА           

 

Дамјан Корија

     МАПА                 

Печати