log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

беџет

bedza logo

Адреса: с.Лабуништа, 6330 Струга
Телефон: +389 (046) 792 075
Мобилен: +389 (070) 247 949
Е-маил:bedzet@bedzet.com.mk

      ОПИС                


Претпријатието Беџет е основано 1961 година како мала занаетчиска работилница која се занимавала со изравотка на прозори и врати. Во тоа време биле вработени 4 работници. Претпријатието работи и денес под исто име и има вработено 9 работници.


Претпријатието Беџет од Струга, Лабуништа ви ги нуди најквалиетните производи од дрво, ПВЦ алуминиум. Како што се врати, прозори, кујни, комоди, скали и маси кои се изработени со полни сушено дрво од следните видови на дрва:
КАМОВО ДРВО, БУКОВО ДРВО, ДАБОВО ДРВО, КУВАНО БУКОВО ДРВО, МЕДИЈАПАН И СЛИЧНО.

    ГАЛЕРИЈА           

 

беџет

     МАПА                 

Печати